Monday, 19 December 2011

OH MUSUH ! thankyou ♥


ASSALAMUALAIKUM . haha jawab2 .okay ,harini aku update status lepas aku habis kerja ,lepas siap buat closing .sesudah sahaja saya menyiapkan penutup bagi kerja saya ,tett2 ada la terperasan tengok blog SI PEREMPUAN ini .okay korang tau sape ?sape ? ehemm my lovely NURRULLY NASHIAL .okay kau ajar aku jadi kurang ajar petang2 hari macam ni :)) hewhew .konon nya buat TITLE pasal aku dah cukup gempak ?dah cukup kakak2 nak buat taik dengan aku ? harhar ,awak sgt kelakar perempuan :))

PEREMPUAN OH PEREMPUAN : kau cakap lagu tu bukan lagu aku ?atotototot .sayang ,lagu tu memang bukan lagu saya ,tapi awak da tau saya yg pakai kenapa awak buat babi awak amik lagu tersebut ?awak memang PEMBATAK ye :)) maaf ye ,awak ajar saya type sebab awak paham ayat yang KURANG AJAR je kan ?atetetteet :D


PEREMPUAN OH PEREMPUAN : awak kata KENAPA MESEJ BF AWAK ,CAKAP DGN AWAK PON BOLEH ?euuwwww awak bodoh ke bengap ?bebal ke biol ? HAHA .aku ada nombor kau ke ?aku ada ADD kau dlm fb aku ?TAKDE kan ?FAP FAP FAP FAP FAP atas DAHI !aku msj bf ka BERSAYANG2 ke ?BERBABI2 ke ? tak kan usyuk :D .so sebelom kau yg jd babi berhati2 dgn statement blog kau :)


PEREMPUAN OH PEREMPUAN : kau kata aku berlagak ,kau kata dengan aku kau tak boleh cakap baik2 .HAHA .permintaan kau dilaksankan sayang :)) puas baca ayat2 aku kan ? haha AYAT SOHAI ,semua kau nak pakai .yelaa kau kan KUNO mana pernah jumpa benda2 mcm tu .euwwwwwwwwwww :D
ANNOYING ! orang yang kononya sopan ,lembut tunjuk belang kat aku :D so sekarang ni aku buat ape yang kau nak MS NURRRULYNASHIAL <3


KAU DENGAN BF KAU YANG TET YANG TUT boleh GODIE aka MAMPUS :3
cakap dengan bf kau ,anytime aku boleh bgtau pasal dia .so berjaga2 :DD
jangan jadi HIPOKRIT :) jangan jadi bullSHIT !

maaf orang yang ajar aku biadap harini :)) ,orang yang minta aku bersuara lantang pada hari ni .
TERIMA KASIH .

mehh join link dia

http://babynurrullynashaz.blogspot.com/
okay ASSALAMUALAIKUM :D

No comments:

Post a Comment