Wednesday, 12 October 2011

im bored -,-'

waahhhhh bosan bosan dan bosan la sialll -.-'

hari2 aku mengadap kat depan cc ni lahaiii .yela nak online kat rumah si BEROKBAND ni tak beli lagi haa
so hari2 la aku bagi 1002 alasan nak keluar rumah .jahat betol kann ?mweehehehe :3
yela aku duduk rumah pon ade ape je .adik beradik takde ,sume dah keluar dr rumah ,now tinggal aku dan puan nasitah tercinta tu jeh :) tak kan aku nak bergurau dengan dia 24 hour kan ?ingat baby ke hape -.-' TEXT BF ?CALL BF ?alaa dia penat kot ,tak kan nak text setiap saat kang jemu lak dia kan biy ? :')
ecehh tak la ,takde kredit sebenanye .kalau ade tapayah online pon takpe <3
KAWAN ?alaa BFF pon takde kat sini haa .dorang semua dah pergi belajar jauh2 ,balik pon kekadang je .
aku je haa mcm KATAK BAWAH TEMPURUNG still lagi kat mersing ni haa .takpe la asalkan family ade dgn aku haa *BERMADAHXD .kawan2 lain ade la tapi mane la sekepala dgn aku ,tau nya nak keluar je .
exam dah nak dekat 17.10 .panas la BONTOT 3 jam kot satu paper ,standard stpm la katenye bagai :O
btw : wish me luck lah kan :) takpe la ,aku pon da meleweh .HAHA !takpe la blog aku kan ?suka aku la nak post pasal ape pon .hikhok !okay sekian terima kasih READER :0

2 comments: