Thursday, 13 October 2011

KAWAN muka buku :D

HELLO reader ! hari ni syifa nak story morry pasal kawan kawan kat MUKA BUKU .biasa laa kalau online mesti la cari2 kawan nak IM kan kan ? mesti la usha2 (kawan) HAHA !manusia mesti la lain2 sikap kenn ?ade yang sombong .biasa lettew set2 BUDAK HOT mane bole poke ,mana boleh kacau .dorang layan yang VVIP ,baby face ,chinese look KATANYA !nahaii -.-' takpe HAK INDIVIDU lah .ada yang mesra ,mesra sgt .siap bersayang2 bagai .kalau sejenis tu perkara biase kot .tapi kalau yang baru nak berjinak ,yang kaum lain ni agak JANGGAL XP .so !kalau syifa online yang rajin melayan pon ade lah dalam empat lima ketol .sikit kan ?kesah ? haha ~ tapi yang empat lima ketol ni la yang best .yela jmpe pon tak kan .jadi kalau im tu mesti berdekah memanjang .takde la nak lebih2 ,masing2 tau batas (DAHBERPUNYE)
btw ,tengs la kat member2 yang baik dgn aku ,yang always ade dengan aku kan ;) aku harap kau jadi kawan aku sampai bebile ♥


faiz freak bersama kekaseh hati xD

sabarull fiekry bersama teman istimewa

faizal si bongok !sudah dicop orang xP

iera sahabat sejati ♥

hafiz helmi bersama sang pencinta

#yang takde sorry ,mungkin syifa lupa .nanti bagitau kalau terasa .hikhik !
SEKIAN TERIMA KASIH PEMBACA ♥

No comments:

Post a Comment