Tuesday, 8 November 2011

sohaaiiii -,-'



YOU JUST WASTE MY TIME MS NURULLYNASHAZ

syifa , tlong ar jgn simpan ag perasaan tu pd zull
sbb ye hak aku. .  
aku taw aku xad hak nk halang t
pi ka kne faem perasaan aku . . 
aku juga penah alami bnda yg sama cm ka . . tpi aku leh kuat ngan perasaan aku . .
smpai skunk aku ngan ex first love aku jdi BFF walaupon dua2 da berpunya . . 
aku yakin ka leh wat cm aku wat . . 
n aku nk ka taw . . 
walau papew pon aku xakn senang3 lpaskan ZULLHIJAH 
sbb aku terlalu syangkan insan nii . . 
ckup laa dluw ka tinggalkan ye . . 
bialah aku rawat luka hati ye wat slme3 nya . . .
berilah kbhgian pd aku ngan ye . . 
ka pkr air mata ka jew. . 
air mata aku ..???????????? spew peduli . . ?????????


SEE SEE . perempuan atas ni tibe2 update blog dia then cerita pasal aku .woahhh untunglah kan kau nak maki aku dalam diam  .nak stalker blog aku dalam diam .what ?kau ckp aku seolah2  kacau hubungan kau .wehh girl .aku punya blog ,aku punya exbf suka aku la nak tulis pasal ape .wehh aku dgn dia dah 3 tahun la sys ,kau yang baru berapa bulan nk kecohh bagai ape ke sial ? wehh aku tak pernah nak jadi perampas bf orang .aku ckp aku still sygkan dia tapi ade aku cakap nak kan dia balik ?ada ke ?watafak la siall !
kau cakap kau tak kisah aku kawan dengan eja ? tak kisah ? TAPI ,  asal kau tak nak approve aku ?  ,asal kau marah kalau aku msj dgn dia sbg kawan ?asal kau nk jeles kalau aku chatting ke ape dgn dia ?asal kau nak marah kalau aku cerita pasal dia pon ? kenapa kau nak memekak tibe2 .WEHH sys .jgn ingat aku batak laa .aku ade ckp kan yang aku akan bg 100% syg aku kat SHAHRIL OSMAN .aku tak ckp yang aku nk dia balik laa .kau tapayah nak gelabah tulis pasal aku dgn benda2 bodoh kau tu .nasib kau sebab aku padam post pasal exbf aku sebelom baca pasal blog kau .bytheway cik NURULLYNASHAZ kau takpayah la nak stalker2 fb aku ,story aku ni kang tak pasal2 kau pula menangis .u just WASTE MY TIME la syster !blog2 aku ni sikit pon aku takde nak mention2 nama kau sebelom ni kan ? ,tapi blog kau bukan main bnyak mention nama aku .so BEWARE

ayat kau time baru2 couple gn ZULHIJAH BIN HASSAN : syifa ,nurul tak kesah kalau syifa nak kawan dengan dia ,nurul paham ,kalau syifa nak mesej ke ape ke takpela .kalau syifa nak dia balik nurul snggup lepas dia ( berbunga bunga )

p/s : suci ayat kau ,mcm angel dohh .haha !biasa laa tu ayat mse mule2 nk ganti tempat aku kan ?haha .please la NURULLYNASHA ,KAU HAL KAU ,AKU HAL AKU .tapayah nak gelabah mention nama aku .

sekian : khasbuatmu (: *ni makan diaa !




No comments:

Post a Comment