Friday, 21 October 2011

jangan buat saya macam ni :'(

hi stalker , KALAU CINTA LAMA2 AKAN BOSAN KE ? salah ke kalau kita sebagai perempuan merajuk ? SUMPAH ,aku dah taktahan mcm ni .yelaa orang BERIARIA nak text dia ,nak call dia sebab tak nak dia ckap kita lupa dia ,TAPI kita rasa mcm tunggul pula kadang2 .KENAPA kan ? DIA bosan kot dgn saya .yelaa saya tak cukup sempurna .DIA cakap (nak merajuk sgt.pegila) kita cakap (knp?dah fed up ea ?) ,DIA tak balas2 .kita mesej dgn dia sebab kita ade dia sorang je .TAPI ,dia bole buat bodoh kat kita ,MAKWE YANG BODOH JE TAK SAKIT HATI SAYANG :') awak penah ckp kan (please jangan buat biy bosan) TAPI ,mase kita couple,awak tak penah BOSAN pon tggu saya .TAPI ,kenapa skrg bnde tu keluar dr mulot awak .please ,saya tak minta kesempurnaan awak ,saya tak minta kekayaan awak .TAPI saya betol2 nak awak paham saya .jangan kecewakan saya syah !im begging .KALAU awak memg rase saya bukan perempuan yang baik ,yang boleh buat awak selesa .OKAY pergila sayang :')
*IDOLOVEYOUUNTILLASTMYBREATH .
*SAYARINDUAWAKYANGDULUDULU
*SAYAPERLUKANAWAK.
kbye ~

No comments:

Post a Comment